Roose Vromans

Roose Vromans BYNT

Ik wist vroeger niet waar ik goed in was. Bij anderen kon ik het goed zien en benoemen, dat leek allemaal zo vanzelf te gaan. Iedereen kon iets merkte ik op, maar ik dan? Ik vond niet dat ik ergens in uitblonk of bijzonder was. Bij het kiezen van een studie kwam dit helemaal naar voren. Dat is het moment dat je een richting gaat bepalen en jezelf dus afvraagt: Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk? Wat wil ik later worden? Verschrikkelijke vragen vond ik het altijd, nog steeds wel eigenlijk. Maar met adviezen van mijn omgeving heb ik mijn keuzes gemaakt. Ik ontdekte hierdoor dat mijn talent voor anderen wel te zien was, alleen ikzelf leek het niet zo te zien (blinde vlek).


Tijdens mijn HBO studie, waar ik 2 minors heb gedaan in Sociale Innovatie (het nieuwe werken) en Training/trainingsacteur, merkte ik dat het kijken naar waar je goed in bent ook anders benaderd kon worden. Dit was ook het moment dat ik mijn talent begon te leren kennen en hoe ik mijn kwaliteiten optimaal kon inzetten om niet alleen mijzelf een plezier te doen, maar ook een ander. Nu ontdek ik (nog elke dag) dat ik ook een ander of de baas waarvoor ik werk hiermee van dienst kan zijn.


Inmiddels heb ik van talenten ontdekken mijn beroep gemaakt. Naast BYNT werkte ik ook voor een baas. Ik heb gewerkt als Coördinator recruitment, Social Return on Investment coördinator, stage coördinator en Jobcoach. Ik weet daardoor wat er speelt in de huidige en toekomstige arbeidsmarkt en heb ik ervaring opgedaan in coaching en training.


Ik geloof dat iedereen beschikt over een parel van een talent. Ik vind dat iedereen zijn talenten en daarmee zichzelf moeten onderzoeken en ontdekken. Ook alle keuzes in studie, opleiding etc. hierop baseren. Want dan ben jij in je volle potentie en op je gelukkigst.


Wil je meer weten of wil je meteen aan de slag? Ik hoor graag van je!