Creatief en interactieve workshops in Friesland

Workshops & Trainingen

Het grote voordeel van workshops en trainingen is dat je dankzij het groepsverband 360º-feedback kunt inzetten. Vaak heeft de groep elkaars talenten allang opgemerkt terwijl die voor de individu een blinde vlek is. 

Wat gaan we doen?

Dit is in eerste instantie afhankelijk van wat jullie als organisatie willen, wat jullie visie is, maar ook wat de deelnemers willen/verwachten. Kortom we gaan eerst kennismaken en in kaart brengen waar de behoefte(s) liggen.

Vervolgens stemmen we af of de huidige programma's van BYNT volstaan, maatwerk nodig heeft of een eigen programma ontwikkeld moet worden.

Rode draad wat u van Be your natural talent mag verwachten is dat het interactief is. Vooral doen, aan de slag, samen ervaren en ontdekken. Dankzij de interactieve opdrachten kan de deelnemer niet anders dan uit het hoofd stappen, zich met volle aandacht op de taak te richten en – misschien wel het belangrijkste - intuïtief te handelen. Dat zegt namelijk heel veel over de persoon. En dát is nou de kracht van BYNT. We ontdekken door te doen. De deelnemers stappen geheid met frisse energie de deur weer uit.

Welke programma's heeft BYNT

  • 'Ontdek je talent' een training van 3 sessies, voor minimaal 5 en maximaal 10 personen. Hier ontdekken de deelnemers wat hun talent(en) zijn en de vertaling maken naar hun huidige werksituatie. Waar willen zij naar toe werken om hun talent meer in te zetten. Dit kan betekenen dat zij willen om- of bijscholen om zich verder te ontwikkelen.


  • 'Iedereen heeft talent' deze workshop inspireerd de deelnemers, het geeft inzichten over hoe zij hun eigen maar ook de talenten van een ander kunnen ontdekken. 


  • ‘Stap uit je comfort zone!’. Deze workshop kan ook in 2 delen gegeven worden. Voor minimaal 8 personen. Waar ligt de comfort zone van de deelnemers. Samen en alleen gaan de deelnemers hun comfort zone onderzoeken. Waar ligt hun grens, wat als ze toch over hun grens gaan. Een workshop waarin iedereen zich goed ongemakkelijk gaat voelen zodat ze daarna veerkrachtiger zijn.


  • 'Take a break, take a Gap Year!' een workshop of training, is afhankelijk van de vraag. Voor deelnemers die in een tussenjaar zitten, werkloos zijn, reintegreren. Een periode van jezelf opnieuw herontdekken, op adem komen, vooruit durven denk in mogelijkheden.


Workshops op maat

Uiteraard wordt iedere workshop naar behoefte ingericht, maar soms is er de wens om bepaalde elementen nog eens extra toe te lichten of om juist persoonlijke coaching toe te voegen. Daarom begin ik ieder traject met een kennismaking, om de behoefte helder te krijgen.

Samenvatting

  • Op maat gemaakte workshop op locatie
  • In groepsverband werken volgens unieke methode
  • Geschikt voor groepen van 4 tot 40 personen
  • Uitgebreide intake met aanvrager
  • Mogelijkheid tot aanvullende coaching
  • Met meer zelfkennis, energie en motivatie de deur uit

 
 

Kosten: vanaf € 300,- afhankelijk van het programma. Exclusief btw en reiskosten.