Inhuur

Inlevend en vertrouwenspersoon

Niks is voor mij raar of gek, ik vind iemand daardoor juist enorm interessant! Doordat ik open-minded ben nodigt het jou uit om mij in vertrouwen te nemen en je open te stellen. Dit kan wat mij betreft laagdrempelig, met humor en luchtige communicatie. Laten we het vooral niet ingewikkelder maken dan het al is. Verder oordeel ik niet over jou bevindingen en meningen. Alhoewel ik zelf ook een mening heb komt dit tijdens mijn coaching en trainingen bewust minder of niet naar voren. Want vanuit een dienstverlenend oogpunt is het niet relevant wat ík vind. 


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Ik spiegel positief want je bent vaak kritisch genoeg op jezelf en je hoort in je omgeving genoeg wat je beter of anders kan doen. Belichten wat je al doet en dat dit bijzonder en jou eigen maakt, dat is wat ik zie en benoem. Maar ja, ook als het nodig is spiegel ik de andere kant. Om je inzicht te geven in een blokkade(s), obstakel(s), barrière(s) of hoe je het maar wilt noemen. Ik hoor dan vaak: "Oh, daar ben ik mij helemaal niet van bewust". En dat zijn toch inzichten die je wilt hebben om weer verder te kunnen in je persoonlijke ontwikkeling.


Actie in de taxi

Je kunt van mij wel zeggen dat ik een harde werker ben, want ik weet van aanpakken en dat maakt mij een echte doener. Ik sta er om bekend dat ik de mouwen opstroop en hard en veel werk kan verstrekken. Ik vind het heerlijk om met volledige focus, op hoge tempo prioriteiten te stellen en met een analyseren blik mijn werk efficiënt te doen maar daarmee ook anders in te richten.


Opties inhuur

Wie vast loopt in huidige werk of situatie help ik met mijn aanpak vooruit. Ik zet hier methodes en opdrachten voor in. Want door te doen ervaar en voel je. Ik sta hen bij, bij obstakels en overwinningen. Zowel individueel als in groepen, benader ik iedereen persoonlijk. Zo kun je mij inzetten voor:

  • Creatieve impulsen als aanvulling voor bijvoorbeeld brainstormen of opzetten van een project.
  • HR/P&O vraagstukken als de werkdruk binnen jullie organisatie oploopt of jullie tijdelijk iemand nodig hebben. Bijvoorbeeld bij zwangerschap(en).
  • Het opzetten/ontwikkelen van trainingen en programma's die aansluiten op jullie organisatie, welke ik zelf kan geven, maar ook zou kunnen overdragen.
  • En 1:1 coaching, voor diverse doelgroepen als re-integrerende, bestaande en of nieuwe werknemers.


Ervaringen tot nu toe

Werving en selectie: het vinden en verbinden van de juiste talenten aan uw organisatie. 

Corporate recruiter: aansturen van uitzendbureaus en teamleiders voor de juiste werving van de organisatie.

Sroi (sociaal return on investment): processen, projecten, werving en jobcoaching voor de doelgroepen vanuit de uitkering.

Jobcoach: diverse doelgroepen uit de bijstandsuitkering naar werk getraind en gecoacht.


Graag kom ik kennismaken met jullie organisatie om te bespreken waar jullie behoefte aan hebben en of ik hierin wat voor jullie kan betekenen.